Kissan ruokinta ja herkut

Mera on saksalainen perheyritys, joka tuottaa laadukkaat täysravinnot kissoille ja koirille. Finest Fit on ensiluokkainen sarja, joka tukee aktiivisesti kissaa kaikissa sen elämänvaiheissa. Reseptit on kehitetty yhdessä ravitsemusterapeuttien kanssa ja reseptejä tarkistetaan säännöllisesti. Sarjan ruokia on mahdollista ostaa jopa 10 kilon säästöpakkauksissa ja niistä on mahdollisuus tilata myös näytepussi ennakkoon postikulujen hinnalla.


1st Choice Super Premium on jatkuvaan tutkimus- ja kehitystyöhön perustuva koiran- ja kissanruokasarja. Eläinlääkäreistä, agronomeista ja biologeista koostuva asialleen omistautunut tiimi on kehittänyt kattavan sarjan yksilöllisiä ruokia, jotka ovat sekä ravitsevia että maistuvia. 1st Choice -ruokasarja sisältää runsaasti erilaisia vaihtoehtoja, jotka pohjautuvat eri yksilöiden erilaisia ravinnontarpeita koskevaan tutkittuun tietoon. Ruokia löytyy räätälöidysti eri ikäisille, eri kokoisille ja esimerkiksi ylipainoon taipuvaisille, hyvin aktiivisille tai ruoka-aineyliherkkyyksistä kärsiville koirille ja kissoille. Sarjasta löytyy sopiva, laadukas ruoka myös sinun lemmikillesi. 1st Choice -ruokien tavoitteena on edistää lemmikkien pitkää ikää ja hyvää terveyttä.

Katso, mikä sarjan ruoista sopii sinun lemmikkisi tarpeisiin.


Riverwood on huippulaadukas viljaton ja perunaton sarja täystavintoja koirille ja kissoille.

Korkealaatuisella ruokavaliolla on suora yhteys lemmikin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja parempaan terveyteen. Riverwood-täysravinnot koirille ja kissoille sisältävät kaikki lemmikkien tarvitsemat ravintoaineet oikeassa suhteessa. Kaikki sarjan tuotteet ovat viljattomia, mikä vähentää yliherkkyys- ja allergiaoireiden riskiä. Tuotteet sisältävät runsaasti korkealaatuista lihaa tai kalaa proteiininlähteeksi. Riverwood-täysravintoihin on lisätty maistuvia yrttejä tukemaan koirien ja kissojen terveyttä ja vastustuskykyä. Tutustu valikoimaan ja löydä sopiva ravintovaihtoehto omalle koirallesi ja/tai kissallesi.


Almo Naturen valmistamat märkäruuat ovat laadukkaita, lisäaineettomia ja maistuvia vaihtoehtoja kissasi jokapäiväiseen ruokintaan. Almo Naturen ruokintafilosofia keskittyy heidän resepteissään käytettävien raaka-aineiden laadukkuuden ja alkuperän varmistamiseen.  Yritys oli ensimmäinen maailmassa, joka toi lemmikkimarkkinoille ihmisravinnon kriteerit täyttävät märkäruuat. He ovat alusta saakka asettaneet korkeat standardit innovatiivisille tuotesarjoilleen.

Almo Nature on sijoittanut vuoden 2018 tammikuusta saakka kaikki voittonsa hyväntekeväisyyteen. He ovat perustaneet Capellino-säätiön, jolla on kekseliäs sosioekonominen malli: se on sekä voittoa tavoittelematon säätiö, jonka tavoitteena on puolustaa koiria, kissoja ja biodiversiteettiä, että yritys, jonka tuotot mahdollistavat tämän hyväntekeväisyyden. Tällä tavoin eläimet ovat itseasiassa yrityksen edunsaajia.