Koiran ruokinta

Valikoimissamme mm. seuraavat merkit: ProBooster, Meradog, 1st Choice, Booster ja Riverwood

Lisäksi meidän kautta tilattavissa myös seuraavat koiranruokamerkit ja pakasteet: 

Julius K9 ruokasarja,  Murren Murkina, Mush, Kennelpakaste, Hurja, Natural Menu, Dingo, PrimaDog, Opti life, Pronature Holistici, Welldog, Valio, Happy Life ja  Racinelin ruokia! Näiden osalta pyydämme teitä ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Tuotteita lisätään verkkokauppaan kysynnän mukaan.


Toisin kuin useimmat markkinoilla olevat ruokasarjat, Meradog valmistetaan omalla tehtaallaan Saksassa. Tehdas on perheyritys joka on valmistanut koiranruokaa jo vuodesta 1949 lähtien. Kun tuote tehdään omalla tehtaalla ja raaka-aineet tulevat tutuilta sopimustuottajilta, ne ovat luonnollisesti myös täysin jäljitettävissä. Tehtaalla on oma eläinlääkäri valvomassa tuotteiden laatua ja toimimassa osana tuotekehitystiimiä. Mera tuotteissa on omat patentoidut konseptit edistämään ruuansulatuksen, sekä ihon ja turkin hyvinvointia ja myös solujen suojaksi kehitelty antoksidantti-konsepti. Tuotteet eivät sisällä arominvahventeita kuten natriumglutamaattia, vaan maku tulee yksinomaan laadukkaista raaka-aineista.


1st Choice Super Premium on jatkuvaan tutkimus- ja kehitystyöhön perustuva koiran- ja kissanruokasarja. Eläinlääkäreistä, agronomeista ja biologeista koostuva asialleen omistautunut tiimi on kehittänyt kattavan sarjan yksilöllisiä ruokia, jotka ovat sekä ravitsevia että maistuvia. 1st Choice -ruokasarja sisältää runsaasti erilaisia vaihtoehtoja, jotka pohjautuvat eri yksilöiden erilaisia ravinnontarpeita koskevaan tutkittuun tietoon. Ruokia löytyy räätälöidysti eri ikäisille, eri kokoisille ja esimerkiksi ylipainoon taipuvaisille, hyvin aktiivisille tai ruoka-aineyliherkkyyksistä kärsiville koirille ja kissoille. Sarjasta löytyy sopiva, laadukas ruoka myös sinun lemmikillesi. 1st Choice -ruokien tavoitteena on edistää lemmikkien pitkää ikää ja hyvää terveyttä.

Katso, mikä sarjan ruoista sopii sinun lemmikkisi tarpeisiin. 


Booster-koiranruoka on kehitetty erityisesti metsästys-, harrastus- ja työkoirien ravitsemustarpeisiin. Sarja kattaa luotettavat täysravinnot koiran elämänkaaren eri vaiheisiin sekä aktiivisen koiran eri kausiin, joissa vuorottelevat työ ja lepo.

Kärkituotteena on runsasenerginen Booster Power, joka soveltuu erinomaisesti mm. metsästyskoiran jahtikaudelle tai kilpailukoiran kisakaudelle. Metsästyskoiran lepokaudelle tai tavallisen aikuisen koiran peruskoiranruuaksi kannattaa valita Booster Basic. Sarjaan kuuluu myös penturuoka Booster Puppy. Iäkkäämmälle tai ylipainoon taipuvaiselle koiralle sopiva vaihtoehto on Senior & Light. Herkemmälle aikuiselle koiralle suosittelemme lohipohjaista Booster Salmonia. Tuotteiden valmistukseen on käytetty runsaasti korkealaatuista kanan- tai kalkkunanlihaa tai lohta. Hiilihydraattien lähteenä ovat maissi ja maissi/peruna.

Booster-täysravinnot ovat täysin vehnättömiä ja soijattomia, eivätkä ne sisällä naudan- tai sianlihaa. Tuotteet säilötään luonnollisella antioksidantilla, E-vitamiinilla. Suomen Metsästäjäliitto suosittelee Booster-koiranruokaa.ETKÖ OSAA VALITA SOPIVAA TUOTETTA? ANNA MEIDÄN AUTTAA!

Jätä tiedot koirastasi, niin olemme sinuun yhteydessä ja ehdotamme koirallesi sopivia ruokia.