COVID-19

31.03.2020

Talvi on kääntynyt kevääseen ja viikonloppuna asetettiin jo kellotkin kesäaikaan. Kulunut kuukausi on tuonut omanlaisensa haasteet meille pienyrittäjille ja olen kauhun sekaisin tuntein lukenut maailman menosta. Itselleni raskainta tilanteessa on varmaankin se, miten hankalaa tulevaa on nyt suunnitella. Ei auta, kuin mennä päivä kerrallaan eteenpäin ja olla kiitollinen siitä, että itse on pysynyt terveenä ja yrittää ajatella positiivisesti.

Olemme osaltamme reagoineet tilanteeseen. Asioimme kotiinkuljetusten yhteydessä vain pihalla. Moikkaillaan ne lemmikkit kunnolla sitten taas, kun tilanne normalisoituu :) Lisäksi suosimme tilisiirtoa tai MobilePay maksua, mutta myös käteinen ja korttimaksu onnistuu ja näiden kanssa noudatetaan erityistä hygieniaa. Korttipääte putsataan jokaisen asiakkaan välillä. Kotiinkuljetukset toimitetaan nyt vielä entistä joustavammin asiakkaan ehdoilla ja tilannetta seuraillaan päivittäin. Halutessasi voimme jättää tilauksesi myös ovellesi. 

Toistaiseksi virus ei ole hankaloittanut muiden, kuin TrePonti valjaiden saatavuutta. Tulevasta emme tiedä, mutta tiedotamme mikäli esimerkiksi tärkeiden ruokien saatavuusvarmuus heikkenee. TrePontit valmistetaan käsityönä Italiassa ja maan tilanteen takia tehdas on suljettuna. Tietoa siitä, milloin valjaita saa taas lisää ei tällä hetkellä ole.

Peskää käsiä, pysykää kotona & pysykää terveinä <3  Rapsutelkaa lemmikkejä ja nauttikaa ihanista kevätkeleistä! Kyllä tämä ohi menee & kaikesta selvitään.