Miksi vahaisin koirani tassut?

13.10.2020

Oletko koskaan miettinyt mille kaikelle koiran tassut altistuvat päivän aikana? Hiekkaa, kosteutta, teräviä kiviä, erilaisia maastoja, talvella lunta ja jäätä, kesällä kuuma asvaltti... Tassut on kosketuksissa maahan ja erilaisiin pintoihin jatkuvasti. Terveet, pehmeät ja joustavat anturat on siis tärkeät koiran hyvinvoinnille, jotta se voi juosta ja temmeltää huoletta. Koska koirat eivät käytä kenkiä, tulee niiden tassuista pitää huolta.

Itse löysin LovePaws® tassuvahan, kun toisen koirani tassuun tuli haavauma lasinsirusta. Huomasin, että tassut olivat myös hieman karheat ja kokeilin erilaisia rasvoja. Mikään ei kuitenkaan tuntunut imeytyvän nopeasti ja pohdin myös tuotteiden turvallisuutta. Ainakin omat koirani nuolevat kaikkea mahdollista rasvaa ja voidetta. Kotimainen LovePaws® luomutassuvaha pääsi nopeasti säännölliseen käyttöömme, kun huomasin kuinka nopeasti Bellan tassut pehmentyivät ja haavauma lähti parantumaan.

Tällä hetkellä vahaamme tassuja noin kerran viikossa kynsien leikkauksen yhteydessä. Nyt syksyllä, kun agilitytreenit on rullanneet, olen kuitenkin huomannut toisella koirallani tassujen kuivumista. Agilityhallien alustat ja nopeat käännökset ja pysähdykset olivat kuivattaneet Jaden tassuja. Nyt vaha onkin siis käytössä useammin. Meillä molemmat koirat nauttivat tassujen vahauksesta. Pelkkä purkin avaaminen saa hännät heilumaan.

LovePaws® luomutassuvaha valmistetaan antibakteerisista ainesosista, täysin luonnonmukaisesti eli se on turvallinen käytettäväksi kaikille koirille. Tuote hoitaa, suojaa ja ennaltaehkäisee tassuja ja niihin liittyviä ongelmia. Tassujen tarkistaminen ja hoitaminen on osa koiran kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtimista ja kuuluu meille kaikille <3 

Nyt lokakuun ajan voit kokeilla LovePaws® tassuvahaa edullisesti. 25ml kokeilupurkki nyt vain 10€! Tuote voidaan toimittaa kirjeitse suoraan kotiin. Laitetaan yhdessä kaikkien Suomen koirien tassut kuntoon!