Osta työtä Suomeen

03.12.2020

Huomenna 4.12. vietetään #ostatyötäsuomeen päivää. Päivällä pyritään kannustamaan suomalaisia suosimaan kotimaisia tuotteita ja palveluita ja tällä tavoin luomaan lisää työtä ja hyvinvointia Suomeen. Erityisesti kulunut vuosi on ollut raskas monille pienyrittäjille ja suomalaisille yrityksille.

Jo pienet muutokset kulutustottumuksissa tekevät ihmeitä, sillä jos jokainen ostaisi 10 eurolla
kuukaudessa enemmän kotimaisia tuotteita, syntyisi vuositasolla Suomeen yli 10 000 työpaikkaa. Tämä taas on meidän jokaisen etu ja vaikuttaa koko kansan hyvinvointiin. Mielestäni aihe on hyvä pohdittavaksi juuri joulun alla, kun kuluttaminen on huipussaan. Mitäpä jos tänä vuonna hankkisit lahjaksi kotimaisia tuotteita ja täten tukisit myös suomalaista työtä? 


Myös lemmikkimaailmassa kotimaisia tuotteita ja toimijoita löytyy jo hyvä valikoima. Kotimaiset tuotteet on myös usein hyvin laadukkaita ja puhtaista ainesosista valmistettuja. Itselleni nämä ovat tärkeitä ominaisuuksia valikoidessani koirilleni tuotteita, sillä en halua tarjota sellaisia ainesosia, joista en itse ole täysin varma. Keräsin pienen osan meidän valikoimista löytyviä kotimaisia tuotteita oheiseen kuvaan 😊 Voit bongata sieltä tuttuja brändejä, kuten KAMU koirashampoot, sekä ProBalans lisäravinteet. 

Täytyy myös mainita, että omassa työssäni on ollut ilo huomata, miten juuri kotimaiset tuotteet liikkuu verkkokaupassamme! Jatketaan samaa rataa 💪