Vihdin Wuosisatamarkkinat 2019

27.08.2019

Viime viikonloppuna osallistuimme Vihdissä järjestettäville Wuosisatamarkkinoille Läntisen-Uudenmaan eläinsuojeluyhdistyksen (LUE Ry) pihassa. Tapahtuma oli meille ensimmäinen, jossa olimme edustamassa. Tai minulle. Yksityisyrittäjänä olin paikalla yksin, joten 12 tuntiseen työpäivään ei taukoja mahtunut. 

Siitä huolimatta päivästä jäi lämpimät muistot (eikä vain aurinkoisen sään takia). Lahjoitin jokaista yli viiden euron ostosta kohden pussin märkäruokaa löytöeläinkodin kissoille, sekä myin myös verkkokaupasta tuttuja hyväntekeväisyyspaketteja. Kaikkiaan saimme kerättyä hyvän saaliin kodittomille kissoille.

Parasta päivässä oli kuitenkin meidän seuraajien, sekä asiakkaiden tapaaminen. Oli mahtavaa, että pistäydyitte moikkaamaan ja ostoksille. Kiitos. Sain aivan uskomatonta palautetta ja kannustusta yrittäjyyttä kohtaan ja samalla valtavan motivaatiovyöryn kehittää palvelusta entistä parempaa. 

Saas nähdä minne seuraavaksi jalkaudumme. Suunnitelmia tietysti löytyy, mutta niiden toteuttamisesta täytyy vielä ottaa selvää. Innolla kuitenkin odotetaan, että päästään tapaamaan lisää väkeä sieltä ruudun toiselta puolen.