Unelmista totta

03.05.2019

27.3. eli reilu kuukausi sitten selasin Facebookia ja vastaani tuli tarjous ryhtyä VipStoren -jälleenmyyjäksi. En ole koskaan ollut järin innostunut verkostomarkkinoinnista, mutta koska tuotteet kiinnosti, ajatus tuntui houkuttelevalta ja lähdin nopeasti ideoimaan miten myyntiä voisi toteuttaa. Verkkokauppa tuntui heti alkuun melko selkeältä, mutta tajusin kuitenkin myös alan kilpailutilanteen, joten asiaa oli pohdittava uudelta näkökulmalta. Mitä juuri minä voisin tarjota asiakkailleni ja mikä tekee minun kaupasta erilaisen?

Nyt, kun töitä on tehty yötäpäivää oman jaksamisen rajoilla, alkaa visio olla selvä. Ihan hyvä, sillä kauppahan on tarkoitus julistaa avoimeksi. Olen löytänyt VipStoren rinnalle toisen mahtavan tavarantoimittajan ja saanut myös muita upeita yhteistyökumppaneita. Kaupan julkistaminen ja sen ääneen sanominen jännittää, sillä ensimmäistä kertaa todella olen tehnyt töitä ja vienyt unelmaani omasta liiketoiminnasta eteenpäin. Loppujen lopuksi mitään ei kuitenkaan voi saavuttaa kokeilematta ja uskon siihen, että aito kiinnostus tuotteita kohtaan välittyy myös asiakkaille. En todellakaan väitä tietäväni kaikkea, mutta olen valmis oppimaan ja selvittämään.

15.4. sain ilmoituksen Tmi Pet Jabellan hyväksymisestä kaupparekisteriin (kiitos vaan juhlijakansa, kun autoitte nimen ideoinnissa :D Se on mahtava, vaikka itse sanonkin). Pikasella laskemisella työtunteja tämän parissa on kertynyt saman verran, kuin normaalista päivätyöstäni, joten eiköhän vihdoin ole aika laittaa tuotos kaikkien nähtäville ja jännittää miten tytön käy. Pakko muuten loppuun kiittää ihan erityisesti ihania ystäviä, jotka ootte jaksanut tätä projektia mun kanssa viedä eteenpäin tsemppaamalla. Ilman teitä ei olisi rohkeus riittänyt <3 Muistakaa muuten ottaa tyttöjen Instagram -tili ja Pet Jabellan Facebook -sivu seurantaan. Sinne ilmestyy fiiliksiä matkan varrelta, tietoa uutuuksista ja tarjouksista ja tietysti söpöjä koirakuvia.

-Virve