Bellan suosikit

Meillä oli pitkään ongelmia löytää agilityssä palkkaamiseen sopivaa lelua Jadelle. Vaikka se kotona rakastaakin leluja, ei hallilla mikään tuntunut kiinnostavalta. Kunnes kokeilimme kissan vapaa turkishännällä! Tämä on ainoa lelu, joka sai Jaden aivan sekaisin ja toimi lelupalkkana. Valitettavasti Jaden leikit oli sen verran rajut, ettei tuotteen vapa pysynyt paikoillaan, joten nyt ollaan leikitty vain turkishännällä, joka sekin kelpaa erityisen hyvin! Tämä lelu muutti agilitytreenaamisemme, sillä enää namit ei ole ainoa vaihtoehto.

Duvo+ Kissanlelu Vapa turkishännällä

Pitkä ja pörröinen karvamato hurmaa kissan kuin kissan! 

Lelusetti sisältää kaksi kissan lempionkilelua. Pörheä leluhuisku herättää jokaisen kissan luontaisen saalistusvietin ja houkuttelee hurjaan jahtiin. Karvamadon häntänä on pitkät nauhat, joista kissa varmasti ilahtuu. Hampaat uppoavat ihanasti leluhuiskan pörröiseen tekokarvaan ja saalis tuntuu kissan suussa aidolta saaliilta. Kankainen huiskulelu sopii moniin leikkeihin: Se voi luikerrella kuin käärme, sujahtaa oven ali ja muuttua hetkessä pieneksi huoneen poikki liihottavaksi lohikäärmeeksi!Pienillä pehmopalloilla varusteltu onkilelu kilisee ja pomppii hauskasti kulkiessaan pitkin lattiaa.

Kissan kanssa yhdessä leikkiminen syventää sen ja omistajan välistä suhdetta, minkä lisäksi kissa saa leikkimisestä monipuolista liikuntaa. Kun kissan kanssa leikitään ennen nukkumaan menoa, on todennäköisempää, että sekin malttaa nukkua koko yön.

Värilajitelma: lopullinen tuote määräytyy varastotilanteen mukaan.
Mitat: 47 cm, turkishännän pituus 65 cm.

Ei sovellu lapsille. Poista rikkoutunut lelu käytöstä. Valvo lemmikkisi leikkejä ja varmista, ettei lemmikki niele lelun osia. 

2.90 €
Please select variants first

Kokoelmat