EzyDog Tekstitarra Convert Harness -valjaisiin

Valjaiden sivuilla olevien EZYDOG-tarrojen paikalle on mahdollista ostaa lisävarusteena vaihtotarrat joissa on hauska teksti. Valitse tarra jonka teksti kuvaa parhaiten Sinun lemmikkiäsi.  Pakkaus sisältää kaksi tarraa, yksi tarra valjaiden molemmille sivuille. Pienet tarrat sopivat kokoihin 2XS-M ja suuret tarrat kokoihin L-2XL.

Valitse variaatio:

Alkaen 3.00 €
Please select variants first

Tre-Ponti koiran valjaat pistolukolla, säädettävä malli

Italialaisen TrePontin innovatiiviset ja suositut koirien valjaat antavat koiralle iloisen vapauden liikkua. Valjaat valmistetaan käsityönä Italiassa Tre-Pontin omalla tehtaalla.  Italialaiset Tre-Ponti valjaat ovat helposti puettavat ja ergonomisesti oikein suunniteltu. Multispandex-materiaali on napakka eikä hankaa ihoa tai takuta karvaa. Reunoissa on hyvät heijastukset. Säädettävä malli, jossa pistolukko selässä ja säätönyöri vatsan alla. Väri: musta Kokotaulukko: valjaan koko/koiran paino Koko 1 alle 3kg Koko 1 ½ alle 4kg Koko 2 alle 5kg Koko 2½ alle 6kg Jos epäilet kahden koon välillä, valitse suurempi!

25.00 €

Tre-Ponti Easyfit Teddy pinkki, alle 3 kiloselle

HUOM! Säilytyksestä johtuen tuotteen väri on osittain auringossa haalistunut! Tämä huomioitu hinnassa. Tuote poistuu valikoimastamme. Tre-Ponti valjaat ovat helpot pukea, sekä istuvat myös koiran vaatteiden päälle! Koko on joustava, sillä säätönaru mahdollistaa kiristämisen ja löystämisen tarvittaessa. Ihana pinkki teddy-vuori tekee valjaista mukavan pehmeät päällä, sekä kauniin näköiset. Huom! Kaikki Easyfit valjaat ovat säätönarullisia! Kokotaulukko:  valjaan koko/koiran paino Koko 1 alle 3kg

Alkaen 12.00 € 25.00 €

Tre-Ponti Easy Fit Classic valjas

Tre Ponti Easy Fit-koiranvaljaat ovat Italialaista modernia ja ergonomista desingia. Ne valmistetaan Italiassa käsityönä. Valjaat on hämmästyttävän helppo pukea ja riisua. Myös niiden ostaminen on helppoa. Riittää, että tiedät koirasi painon.  Valjaat on valmistettu pehmeästä, joustavasta ja vedenkestävästä materiaalista, ja ne ovat helppo pestä. Reunan kanttinauha on heijastavaa materiaalia. Valjaan bumerangin muoto on suunniteltu niin, että painepisteet jakautuvat tasaisesti koiran kehossa ja se estää läkähtymistä, mikäli koira valjaissa vetäisikin. Valjaat sopivat myös vaatteiden päällä käytettäväksi! Kokotaulukko: alle 3kg 1 3-4kg 1½ 4-5kg 2 5-6kg 2½ 6-7kg 3

20.00 €

JULIUS-K9 ®IDC®-Powervaljas, useita värejä

Huippusuositut ja laadukkaat JULIUS-K9 ®IDC®-Powervaljaat eri väreissä! Julius K9 -tuotteet on alunperin kehitetty ammattikäyttöön, mutta ne soveltuvat hyvin jokapäiväiseen liikuntaan. Koko säädettävissä. Muotoiltu ergonomisiksi. Materiaali on ihoystävällistä ja hengittävää Valmistettu EU:ssa Useita eri kokoja ja värejä.

Alkaen 21.90 €

RuffWear Valjaat Web Master

Turvalliset ja kestävät RuffWear Web Master Valjaat ovat erinomaiset monitoimivaljaat. Ne soveltuvat monenlaiseen käyttöön: Päivittäiseen ulkoiluun, vaellukseen, työ- ja harrastustehtäviin, kuntoutukseen ja hankalissa paikoissa liikkumiseen. Tukevat valjaat tarttumakahvalla ovat erittäin hyödylliset, kun koiraa nostetaan ja autetaan esteiden yli ja esimerkiksi autoon pääsyssä. Web Master Valjaita voidaan käyttää myös vetovaljaina vetämiseen.  Erityinen muotoilu varmistaa valjaiden täydellisen istuvuuden, jolloin ne eivät pyöri päällä eivätkä hankaa koiran ihoa ja turkkia. Viisipistekiinnitys pitää valjaat luotettavasti ja tukevasti koiran päällä eikä koira pääse livahtamaan valjaista täpärässäkään tilanteessa. Säätömahdollisuuden ansiosta valjaat saadaan sovitettua yksilöllisesti ja täydellisesti erilaisille koirille. Valjaiden reilu leikkaus ei rajoita koiran liikeratoja. Pehmusteet polyester-hihnojen päällä lisäävät käyttömukavuutta. RuffWear-tuotteista tuttu alumiininen, yhtenäinen V-lenkki tarjoaa kiinnityspisteen taluttimelle. Vaihtoehtoisesti talutin voidaan kiinnittää selkäosan perällä olevaan polyester-lenkkiin. Tarttumakahva on sijoitettu siten, että koiran paino jakautuu nostettaessa tasapainoisesti. Heijastintereet varmistavat koiran näkyvyyden pimeässä. Valjaat voidaan käsinpestä miedolla pesuaineella. Oikean koon löytämiseksi mittaa koiran rintakehä etujalkojen takaa leveimmältä kohdalta. Jos mitta jää kahden koon väliin, valitse pienempi koko. Valjaiden säätövara varmistaa täydellisen istuvuuden.  Värit: Twilight Gray (harmaa), Red Currant (punainen), Blue Dusk (sininen).  Koko *Rinnanympärys XXS 33-43 cm XS 43-56 cm S 56-69 cm M 69-81 cm L/XL 81-107 cm *Mittaa koiran rintakehän ympärys leveimmästä kohdasta.

81.90 €

RuffWear Valjaat Front Range

RuffWear Front Range Valjaat ovat erittäin mukavat, pehmustetut valjaat monipuoliseen lenkkeilyyn ja juoksemiseen.  Kauttaaltaan säädettävät (neljä säätöpistettä) valjaat on helppo pukea koiralle ja ne istuvat moitteettomasti. Taluttimen voi kiinnittää joko selkäpuolen alumiiniseen V-lenkkiin tai eturinnan kohdalla sijaitsevaan kumipäällysteiseen nylonlenkkiin. Kun talutin kytketään eturinnan lenkkiin, ne toimivat vedonestovaljaina. Tällöin suosittelemme käyttämään monitoimitalutinta, jonka toinen pää voidaan kiinnittää selän V-lenkkiin ja toinen eturinnan nylonlenkkiin. Valjaissa on erityinen tarralla suljettava tasku nimilaatalle. Heijastinnauhat parantavat näkyvyyttä pimeällä. Valjaat voidaan käsinpestä miedolla pesuaineella.  RuffWear Valjas Front Range on näyttävä ja toimiva pari valikoimamme Front Range Taluttimen kanssa.  Värit: Twilight Gray (harmaa), Wild Berry (pinkki), Blue Dusk (sininen).    Oikean koon löytämiseksi mittaa koiran rintakehä etujalkojen takaa leveimmältä kohdalta. Jos mitta jää kahden koon väliin, valitse pienempi koko. Valjaiden säätövara varmistaa täydellisen istuvuuden.  Koko Rinnanympärys XXS 33-43 cm XS 43-56 cm S 56-69 cm M 69-81 cm L/XL 81-107 cm*Mittaa koiran rintakehän ympärys leveimmästä kohdasta.

54.90 €