Bellan suosikit

FinNeron Ballerina suojat on meillä juoksuajan pelastus kun harjoituksiin pitää päästä. Malli istuu hyvin ja pysyy tukevasti päällä myös agilityradalla. Lisäksi pöksyt hurmaa kerta toisensa jälkeen kanssa treenaajia söpöydellään. Bella & Jade ovat molemmat alle kolmi kiloisia chihuahuatyttöjä ja käyttävät Ballerina juoksuhousuista kokoa XXS. 

FinNero Ballerina-narttusuoja

Tyttömäisissä Ballerina-juoksuhousuissa on vyötäröllä söötti rypytetty helma, joka tekee housuista hamemaisen. Leveä vyötärökaitale ja siinä oleva tarrakiinnitys pitävät housut tukevasti jalassa. Edessä oleva leveä kuminauharypytys joustaa ja mukailee siten koiran liikettä. Kokonaan aukeavana housut on helppo pukea koiralle ja häntä sujahtaa helposti housun aukosta - mallin suunnittelussa on huomioitu erityisesti pitkät ja/tai pitkäkarvaiset hännät. 


Ballerina-juoksuhousuissa suositellaan käytettäväksi kertakäyttöistä sidettä tai sujauttamaan esim. talouspaperia housun sisäpuolella olevaan verkkokangastaskuun. 


Pesuohje: Konepesu 30°C. Sulje tarrat pesun ajaksi, etteivät ne tartu muuhun pyykkiin pesun aikana.
Väri: Pinkki. 


Oheisesta taulukosta näet Ballerina-juoksuhousujen mitat ja viitteelliset rotusuositukset. Huomiothan kokoa valitessasi, että maksimimitassa ovat vyötärökaitaleen tarrat molemmilla puolilla n. 6 cm päällekkäin.

Koko Min.-max. Rotusuositus
1 (XXS) 22-32 cm Chihuahua, yorkshirenterrieri
2 (XS) 30-43 cm Kääpiövillakoira, mopsi, bichon frise
3 (S) 38-49 cm Corgi, cairnterrieri, beagle
4 (M) 46-60 cm Dalmatiankoira, vehnäterrieri
5 (L) 52-67 cm Samojedi, kultainennoutaja
6 (XL) 63-97 cm Bullmastiffi, Mastiffi, Rottweiler, Bernhardinkoira 

LISÄÄ KOKOJA TILATAAN VARASTOON PYYNNÖSTÄ! Toimitusaika tällöin 4-7 arkipäivää. Ota yhteyttä! Pienet koot (xxs-s) mahdollista toimittaa kirjeitse suoraan postilaatikkoon hintaan 1,90€!

Valitse variaatio:

Alkaen 18.90 €
Please select variants first

Kokoelmat