MERA Nature's Effect MINI Nauta, omena, porkkana, peruna

Viljaton täysravinto aikuiselle koiralle! Pienelle koiralle sopivat nappulat.

Mera tuotteissa on omat patentoidut konseptit edistämään ruuansulatuksen sekä ihon ja turkin hyvinvointia ja myös solujen suojaksi kehitelty antoksidantti-konsepti. Mera tuotteet eivät sisällä arominvahventeita kuten natriumglutamaattia, vaan maku tulee yksinomaan laadukkaista raaka-aineista. Siksi ylimääräisiä maunvahventeita ei tarvita. Meradog filosofiaan kuuluu että kaikkea on juuri sopivasti - ei liikaa eikä liian vähän.

NATURE'S EFFECT -reseptien kaikki ainesosat ja raaka-aineet testataan säännöllisesti ja ne hankintaan luotettavilta toimittajilta.

Sisältää: tuore naudanliha (40%), perunahiutaleet (25%), naudanlihan rasvat (11,5%, kuivatut), porkkana (6%, kuivattu), omena (4%, kuivattu), siipikarjaproteiini (hydrolysoitu), perunaproteiini, monokalsiumfosfaatti, siipikarjan rasva, kalsiumkarbonaatti, natriumkloridi, persilja, sellerin lehdet, liperin lehdet, anis, rosmariini, lohiöljy (0,15%), auringonkukkaöljy (0,1%).

Proteiini 25% (76% eläinproteiinia & 24% kasvisproteiinia), rasva 15%, raakakuitu 3,0%, raakatuhka 8%, kalsium 1,2%, fosfori 0,95%, natrium 0,4%

Sisältää lisättyä A-, D3-, E-, C-, B1-, B2-, B6-, ja B12-vitamiinia, kuparia, sinkkiä, rautaa, magnaania, jodia ja seleeniä. Lue lisää täältä!

Valitse variaatio:

Alkaen 10.90 €
Please select variants first