Bellan suosikit

Kun ruoan imeytymisessä havaittiin ongelmaa painon putoamisen ja ulosteen suuren määrän takia, päädyimme kokeilmaan Meran Nature's Effect miniä ja sillä tiellä on pysytty. Laadukas ruoka pitää kynnet ja turkin hyvänä, sekä paino on saatu kasvuun ja pidettyä hallinnassa.

MERA Nature's Effect MINI Villisika & Punajuuri, Palsternakka & Peruna

Mera tuotteissa on omat patentoidut konseptit edistämään ruuansulatuksen sekä ihon ja turkin hyvinvointia ja myös solujen suojaksi kehitelty antoksidantti-konsepti. Mera tuotteet eivät sisällä arominvahventeita kuten natriumglutamaattia, vaan maku tulee yksinomaan laadukkaista raaka-aineista. Siksi ylimääräisiä maunvahventeita ei tarvita. Meradog filosofiaan kuuluu että kaikkea on juuri sopivasti - ei liikaa eikä liian vähän.

NATURE'S EFFECT -reseptien kaikki ainesosat ja raaka-aineet testataan säännöllisesti ja ne hankintaan luotettavilta toimittajilta.

65% eläinproteiinia & 35% kasvisproteiinia

Sisältää: villisianliha (40%, tuore), perunahiutaleet (29%), villisian proteiini (8%), palsternakkapalat (6%), perunaproteiini, siipikarjaproteiini (hydrolysoitu), siipikarjan rasva, monokalsiumfosfaatti, kalsiumkarbonaatti, lignoselluloosa, punajuuri (0,5%), natriumkloridi, persilja, sellerinlehdet, liperinlehdet, anis, rosmariini, korianteri, lohiöljy (0,15%), auringonkukkaöljy (0,1%).

Proteiini 23%, rasva 12%, raakatuhka 8,5%, kalsium 1,2%, fosfori 0,95%, natrium 0,4%

Sisältää lisättyä A-, D3-, E-, C-, B1-, B2-, B6-, ja B12-vitamiinia, sekä sinkkiä ja rautaa. Lue lisää täältä!

Valitse variaatio:

Alkaen 10.90 €
Please select variants first