MERA Nature's Effect Nauta & Omena, Porkkana & Peruna

Viljaton täysravinto aikuiselle koiralle!

Mera tuotteissa on omat patentoidut konseptit edistämään ruuansulatuksen sekä ihon ja turkin hyvinvointia ja myös solujen suojaksi kehitelty antoksidantti-konsepti. Mera tuotteet eivät sisällä arominvahventeita kuten natriumglutamaattia, vaan maku tulee yksinomaan laadukkaista raaka-aineista. Siksi ylimääräisiä maunvahventeita ei tarvita. Meradog filosofiaan kuuluu että kaikkea on juuri sopivasti - ei liikaa eikä liian vähän.

NATURE'S EFFECT -reseptien kaikki ainesosat ja raaka-aineet testataan säännöllisesti ja ne hankintaan luotettavilta toimittajilta.

Sisältää: tuore naudanliha (40%), perunahiutaleet (25%), naudanlihan rasvat (11,5%, kuivatut), porkkana (6%, kuivattu), omena 4%, kuivattu), siipikarjaproteiini (hydrolysoitu), perunaproteiini, monokalsiumfosfaatti, siipikarjan rasva, kalsiumkarbonaatti, natriumkloridi, persilja, sellerin lehdet, liperin lehdet, anis, rosmariini, lohiöljy (0,15%), auringonkukkaöljy (0,1%).

Proteiini 25% (76% eläinproteiinia & 24% kasvisproteiinia), rasva 15%, raakakuitu 3,0%, raakatuhka 8%, kalsium 1,2%, fosfori 0,95%, natrium 0,4%

Sisältää lisättyä A-, D3-, E-, C-, B1-, B2-, B6-, ja B12-vitamiinia, kuparia, sinkkiä, rautaa, magnaania, jodia ja seleeniä. Lue lisää täältä!

Valitse variaatio:

Alkaen 24.90 €
Please select variants first