MERA Nature's Effect Villisika & Punajuuri, Palsternakka & Peruna

Gluteeniton, väri- ja säilöntäaineeton täysravinto aikuiselle koiralle!

Mera tuotteissa on omat patentoidut konseptit edistämään ruuansulatuksen sekä ihon ja turkin hyvinvointia ja myös solujen suojaksi kehitelty antoksidantti-konsepti. Mera tuotteet eivät sisällä arominvahventeita kuten natriumglutamaattia, vaan maku tulee yksinomaan laadukkaista raaka-aineista. Siksi ylimääräisiä maunvahventeita ei tarvita. Meradog filosofiaan kuuluu että kaikkea on juuri sopivasti - ei liikaa eikä liian vähän.

NATURE'S EFFECT -reseptien kaikki ainesosat ja raaka-aineet testataan säännöllisesti ja ne hankintaan luotettavilta toimittajilta.

65% eläinproteiinia

35% kasvisproteiinia

Sisältää: villisianliha (40% , tuore), perunahiutaleet (29%), villisian proteiini (8%), palsternakkapalat (6%), perunaproteiini, siipikarjaproteiini (hydrolysoitu), siipikarjan rasva, monokalsiumfosfaatti, kalsiumkarbonaatti, lignoselluloosa, punajuuri (0,5%), natriumkloridi, persilja, sellerin -lehdet, liperin -lehdet, anis, rosmariini, korianteri, lohiöljy (0,15%), auringonkukkaöljy (0,1%).

Proteiini 23%, rasva 12%, raakakuitu 3%, raakatuhka 8,5%, kalsium 1,2%, fosfori 0,95%, natrium 0,4%

Sisältää lisättyä A-, D3-, E-, C-, B1-, B2-, B6-, ja B12-vitamiinia, sekä sinkkiä ja rautaa. 

Valitse variaatio:

Alkaen 28.90 €
Please select variants first

Tre-Ponti Easy Fit Classic valjas

Tre Ponti Easy Fit-koiranvaljaat ovat Italialaista modernia ja ergonomista desingia. Ne valmistetaan Italiassa käsityönä. Valjaat on hämmästyttävän helppo pukea ja riisua. Myös niiden ostaminen on helppoa. Riittää, että tiedät koirasi painon.  Valjaat on valmistettu pehmeästä, joustavasta ja vedenkestävästä materiaalista, ja ne ovat helppo pestä. Reunan kanttinauha on heijastavaa materiaalia. Valjaan bumerangin muoto on suunniteltu niin, että painepisteet jakautuvat tasaisesti koiran kehossa ja se estää läkähtymistä, mikäli koira valjaissa vetäisikin. Valjaat sopivat myös vaatteiden päällä käytettäväksi! Kokotaulukko: alle 3kg 1 3-4kg 1½ 4-5kg 2 5-6kg 2½ 6-7kg 3

20.00 €