Bellan suosikit

Italialaiset Tre-Ponti valjaat on ollut meillä käytössä nyt muutaman vuoden ajan, eikä muihin ole enää paluuta. Tre-Pontin valjaat on osoittatunut todellakin niin helpoiksi, kun niistä puhutaan. Pienillä koirilla on Suomessa monesti tarvetta vaatteille, joten meille on tärkeää, että valjaat saa puettua myös vaatteiden päälle. Valjaiden kokoa on helppo säätää kiristysnauhalla jokaiseen käyttökertaan ja vaatteisiin sopivaksi, joten nämä valjaat on meidän ehdottomat suosikit.

Tre-Ponti Easy Fit Classic valjas

Tre-Ponti Easy Fit -koiranvaljaat ovat Italialaista modernia ja ergonomista desingia. Ne valmistetaan Italiassa käsityönä. Valjaat on hämmästyttävän helppo pukea ja riisua. Myös niiden ostaminen on helppoa. Riittää, että tiedät koirasi painon. 

Valjaat on valmistettu pehmeästä, joustavasta ja vedenkestävästä materiaalista, ja ne ovat helppo pestä. Reunan kanttinauha on heijastavaa materiaalia. Valjaan bumerangin muoto on suunniteltu niin, että painepisteet jakautuvat tasaisesti koiran kehossa. Valjaat sopivat myös vaatteiden päällä käytettäväksi!

Kokotaulukko:

alle 3kg 1

3-4kg 1½

4-5kg 2

5-6kg 2½

6-7kg 3

TrePonti valjaat on mahdollista toimittaa kirjeenä suoraan kotiin, hintaan 1,90€.

Lisää kokoja ja värejä tilataan asiakkaiden toiveesta! 

Lisää kuvia löydät Instagram-tililtämme: chihuahuabellaxjade

Valitse variaatio:

Alkaen 20.00 €
Please select variants first