Pienet koirat

Pieni koko - suuri persoona. Tmi Pet Jabella palvelee kaikenkokoisten ja -rotuisten koirien omistajia, mutta suurin osaamisemme on pienissä koirissa. Kahden pienen koiran omistajana olen huomannut, että hyvien tuotteiden löytäminen ei ole aina itsestään selvyys. Istuvuus ja käytännöllisyys, sekä miellyttävä ulkonäkö ovat tärkeimpiä kriteereitä kun valitsen koirilleni puettavia tuotteita, puhtaus ja laadukkuus, kun valitsen koirilleni syötävää. Lisäksi arvostan kotimaista työtä, joten pyrin suosimaan kotimaisia tuotteita mahdollisimman paljon.

Tälle sivulle olen kerännyt omia suosikkejani, jotka olemme kokeneet arjessa toimiviksi kahdelle pienelle chihuahua nartulle. Toivottavasti sivusta on sinulle hyötyä etsiessäsi omalle pikkuisellesi sopivia tuotteita! Mikäli kaipaat apua, ota yhteyttä verkkosivujemme kautta tai sosiaalisessa mediassa, niin autamme mielellämme. Lisää kuvia löydät Instagram-tililtämme @chihuahuabellaxjade ja Facebookista Pet Jabella!

Kokoelmat

Pienen koiran ruokinta. Pienen koiran omistajana tiedät varmasti miten vaikeaa on löytää sopivan pieniä herkkuja tai täysravintoja. Täältä löydät valmiiksi valitsemamme tuotteet, jotka sopivat pienen koiran suuhun. Mukana runsaasti omia suosikkejamme, jotka todettu maistuvaksi!