PORTFOLIO

@hlbtietotili

HLB Tietotili Oy tarjoaa kirjanpidon ja taloushallinnon palveluita, sekä laajan kansainvälisen verkoston kasvua tavoittelevien yritysten tueksi. Yhteistyö alkoi Instagram -tilin avaamisella ja tällä hetkellä tuotan sisältöä HLB Tietotilin Facebook ja Instagram-tileille konsernin brändin mukaisesti. 

@lovepawsofficial

LovePaws® valmistaa kotimaista luomutassuvahaa, sekä koirien turkinhoitotuotteita. Yhteistyö alkoi opinnäytetyöni merkeissä sisältö- suunnitelman laatimisella, jonka jälkeen olen tuottanut aktiivisesti sisältöä LovePaws®:in Instagram-tilille ajalla 12/2020-10/2021. 

@taximomaalaamo

Taximo Oy on Helsingin Tattarisuolla toimiva teollisuusmaalaamo, joka palvelee satoja Etelä-Suomen yrityksiä. Toimin Taximo Oy:n somekanavien ylläpitäjänä ja vastaan kaikista tilien sisällöistä. Tuotan sisältöä niin kuva-, teksti ja videomuodoissa.

@roytiruokonen

Asianajaja Liisa Pellinen avustaa päätyönään seksuaalirikosten uhreja. Suunnittelin tilille visuaalisen ilmeen, sekä ideoin julkaisut ja tein valmiit kuvat ja hashtagit kolmelle kuukaudelle. Näin yrittäjä pääsi alkuun tilin kehittämisessä. Yrittäjä on itse kirjoittanut tekstisisällöt ja hyödyntää jatkossa itenäisesti tekemiäni kuvapohjia.

@kamlainea

Kamlai Beautyssä työskentelevä Nea loihtii työkseen kauniita kynsiä. Olen tuottanut yksittäisiä sisältöjä Nean Instagram-tilille yrittäjän kiireisimpinä aikoina. Lisäksi olen kuvannut Nean tilin ensimmäiset Reels-videot! Kauniit kynsikuvat ja harmoninen värimaailma rennolla otteella ovat täydellinen yhdistelmä.

@metkatuote

Heti yrittäjänä aloittaessani ymmärsin, kuinka tärkeää on kerätä kokemusta erilaisista asiakastöistä, projekteista ja brändeistä. Tarjouduin tekemään muutaman ilmaistyön kokemusta saadakseni ja ihana kotimainen yritys, Metka tarjosi minulle mahdollisuuden päästä toteuttamaan tämä karusellipostaus.

Anniina Kopperoinen

Yrittäjä / LovePaws®

"Virve on hienosti löytänyt kehityskohteet ja laatinut sisältösuunnitelman, joka sekä huomioi että sitouttaa erinomaisesti eri vaiheissa olevia asiakkaita. Monipuolinen sisältö, sekä tiettyjen aiheiden sopiva toisto tuo selkeyttä ja vahvistaa brändiä. Näitä asioita juuri haettiin."

Liisa Pellinen

Yrittäjä / Asianajotoimisto Röyti & Ruokonen

"Tää instailu on tosi hauskaa nyt kun on selkeä suunnitelma. Melkein vaikeuksia pitää välipäiviä!"

Saija Kielometsä

Yrittäjä / Sydäntunne

"Voin lämpimästi suositella sinua, jos kaipaa tukea näiden seikkojen työstämiseen" 

ALOITETAANKO YHTEISTYÖ JA LAITETAAN SINUNKIN SOMESISÄLLÖT TUOTTAMAAN TULOSTA?

OTA YHTEYTTÄ:

Virve Riissanen 050 594 3094

info@jabella.fi