PORTFOLIO

PORTFOLIO

@jabellamarketing

Kaikki Instagram-tilimme sisältö on minun itseni tuottamaa ja omaa käsialaani.  Tavoitteeni on tarjota helposti omaksuttavaa tietoa Instagramista ja sisältömarkkinoinnista. Rakastan kirkkaita värejä ja kauniita kuvia, sekä visuaalista ja leikkisää tarinankerrontaa. 

@roytiruokonen

Asianajaja Liisa Pellinen avustaa päätyönään seksuaalirikosten uhreja. Suunnittelin tilille visuaalisen ilmeen, sekä ideoin julkaisut ja tein valmiit kuvat ja hashtagit kolmelle kuukaudelle. Näin yrittäjä pääsi alkuun tilin kehittämisessä. Yrittäjä on itse kirjoittanut tekstisisällöt ja hyödyntää jatkossa itenäisesti tekemiäni kuvapohjia.

@lovepawsofficial

LovePaws® valmistaa kotimaista luomutassuvahaa, sekä koirien turkinhoitotuotteita. Yhteistyö alkoi sisältösuunnitelman laatimisella, jonka jälkeen olen tuottanut aktiivisesti sisältöä LovePaws®:in Instagram-tilille. "Virven laatima sisältösuunnitelma on oikein käyttökelpoinen ja huolella tehty." 

@kamlainea

Kamlai Beautyssä työskentelevä Nea loihtii työkseen kauniita kynsiä. Olen tuottanut yksittäisiä sisältöjä Nean Instagram-tilille yrittäjän kiireisimpinä aikoina. Kauniit kynsikuvat ja harmoninen värimaailma rennolla otteella ovat täydellinen yhdistelmä.

@taximomaalaamo

Taximo Oy on Helsingin Tattarisuolla toimiva teollisuusmaalaamo, joka palvelee satoja Etelä-Suomen yrityksiä. Toimin Taximo Oy:n somekanavien ylläpitäjänä ja vastaan kaikista tilien sisällöistä. Tuotan sisältöä niin kuva-, teksti ja videomuodoissa.

@jjhiekanjyva

JJ-Hiekanjyvä on Helsingin Tattarisuolla toimiva hiekka- ja lasikuulapuhaltamo, jolle olen tuottanut yksittäisiä Instagram-julkaisuja, sekä sparrannut Instagramin suhteen.

Anniina Kopperoinen

Yrittäjä / LovePaws®

"Virve on hienosti löytänyt kehityskohteet ja laatinut sisältösuunnitelman, joka sekä huomioi että sitouttaa erinomaisesti eri vaiheissa olevia asiakkaita. Monipuolinen sisältö, sekä tiettyjen aiheiden sopiva toisto tuo selkeyttä ja vahvistaa brändiä. Näitä asioita juuri haettiin."

Liisa Pellinen

Yrittäjä / Asianajotoimisto Röyti & Ruokonen

"Tää instailu on tosi hauskaa nyt kun on selkeä suunnitelma. Melkein vaikeuksia pitää välipäiviä!"

ALOITETAANKO YHTEISTYÖ JA LAITETAAN SINUNKIN SISÄLLÖT TUOTTAMAAN TULOSTA?

OTA YHTEYTTÄ:

Virve Riissanen 050 594 3094

info@jabella.fi