Toimitus- ja maksutavat


Toimialueenamme on Keski-Uusimaa: Helsinki, Vantaan, Espoo, Kirkkonummi, Vihti, Nurmijärvi, Hyvinkää, Tuusula, Kerava ja Sipoo. Tilaukset on mahdollista saada kotiinkuljetuksella tai noutaa Järvenpäästä tai Helsingistä (Tattarisuo). Ilmoitathan aina tullessasi noutamaan tuotteita ennakkoon, jotta olen paikalla!

Kotiinkuljetus yli 60,00 euron tilaukset

Toimitus sovitaan asiakkaan kanssa arki-illaksi. Halutessasi voimme jättää tilauksesi myös pihallesi (asiakkaan vastuulla), mikäli tilaus on maksettu ennakkoon. Maksutapoina kortti, käteinen tai MobilePay.

0€

Kotiinkuljetus 1-59,99 euron tilaukset

Toimitus sovitaan asiakkaan kanssa arki-illaksi. Halutessasi voimme jättää tilauksesi myös pihallesi (asiakkaan vastuulla), mikäli tilaus on maksettu ennakkoon. Maksutapoina kortti, käteinen tai MobilePay.

10€

Peruuttamaton toimitus/noutamaton toimitus

Veloitamme 10,00 euroa toimitusyrityksestä, mikäli kukaan ei ole vastaanottamassa tilausta sovittuna ajankohtana. Veloitamme myös tuotteen noutamatta jättämisestä.

10€

Nouto Helsingistä 

Voit myös noutaa tilauksesi veloituksetta. Nouto Helsingistä (Tattarisuo) arkisin kello 7-15 välillä. Ilmoitathan tulostasi tekstiviestitse, puhelimitse tai sähköpostitse etukäteen. Maksutapoina kortti, käteinen tai MobilePay.

0€

Nouto Järvenpäästä

Voit myös noutaa tilauksesi veloituksetta. Nouto Järvenpäästä arkisin kello 16-21 välillä. Ilmoitathan tulostasi tekstiviestitse, puhelimitse tai sähköpostitse etukäteen. Maksutapoina kortti, käteinen tai MobilePay.

0€

Postitus 

Postipaketin hinta 4,90€-7,90€ määräytyy paketin painon ja koon mukaan. Näet hinnan kassalla. Postitus pakettiautomaattiin tai postiin. Halutessasi jätä kassalla lisätietokenttään tieto mistä haluat pakettisi noutaa. Pienet lähetykset voidaan lähettää myös kirjeitse. Emme vastaa toimituksen aikana syntyneistä virheistä tai vioista, vaan niistä on aina reklamoitava suoraan kuljetusyhtiölle. Huomaathan, että  tilaus tulee olla maksettu, ennen kuin lähetämme tuotteet. Maksutapana lasku 7 päivää.

alk. 4,90€

Toimitus kirjeitse

Pienet tuotteet on mahdollista toimittaa myös kirjeitse suoraan postilaatikkoon. Tämä lähetystapa ei sisällä Postin seurantakoodia. Asiakas vastaa myös Postin kadottamista lähetyksistä ja reklamoi suoraan Postille. Maksutapana lasku 7 päivää.

1,90€

Saat tilauksestasi laskun, mikäli tilaat tuotteet Postin kautta. Laskulla on maksuaikaa 7 päivää, jonka jälkeen laskulle lisätään viivästyskorot ja muistutuskulut, sekä lasku siirtyy perintäyhtiön hoidettavaksi. 

Huom! Saat kaksi sähköpostia; verkkokaupan lähettämän automaattisen tilausvahvistuksen, sekä erikseen laskun ja seurantatunnuksen osoitteesta info@jabella.fi. 

Toimitusaika on 2-10 arkipäivää. Teemme tilaukset varastoilta 1-2 kertaa viikossa (tarvittaessa useammin) ja toimitamme tuotteet asiakkaille saatuamme ne. Olemme aina toimituspäivänä yhteydessä asiakkaaseen ennen kotiinkuljetusta. Mikäli toimituspäivä ei sovi sinulle, voimme toimittaa tuotteet seuraavan viikon toimituksen yhteydessä tai sopia aikataulusta. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamasta viivästyksestä tai sen aiheuttamista haitoista. Emme vastaa postituksen aikana syntyneistä kuljetusvaurioista, vaan niistä tulee reklamoida suoraan Postille. Pidätämme oikeuden muutoksiin.