Toimitus- ja maksutavat


Toimialueenamme on Keski-Uusimaa ja Porvoo: Helsinki, Vantaan, Espoo, Kirkkonummi, Vihti, Nurmijärvi, Hyvinkää, Tuusula, Kerava ja Sipoo. Tilaukset on mahdollista saada kotiinkuljetuksella tai noutaa Järvenpäästä tai Helsingistä (Tattarisuo). Tee tilauksesi viimeistään sunnuntaina klo 20, jolloin se ehtii seuraavan viikon kuljetukseen. Ensimmäinen kotiinkuljetus on aina ilmainen!

Kotiinkuljetus yli 60,00 euron tilaukset

Toimitukset keskiviikkoisin klo 16-21. Halutessasi voimme jättää tilauksesi myös pihallesi (asiakkaan vastuulla), mikäli tilaus on maksettu ennakkoon.

0€

Kotiinkuljetus 1-59,99 euron tilaukset

Toimitukset keskiviikkoisin klo 16-21. Halutessasi voimme jättää tilauksesi myös pihallesi (asiakkaan vastuulla), mikäli tilaus on maksettu ennakkoon

10€

Peruuttamaton toimitus/noutamaton toimitus

Veloitamme 10,00 euroa toimitusyrityksestä, mikäli kukaan ei ole vastaanottamassa tilausta sovittuna ajankohtana. Veloitamme myös tuotteen noutamatta jättämisestä.

10€

Nouto Helsingistä 

Voit myös noutaa tilauksesi veloituksetta. Nouto Helsingistä (Tattarisuo) arkisin kello 7-15 välillä. Ilmoitathan tulostasi tekstiviestitse, puhelimitse tai sähköpostitse etukäteen.

0€

Nouto Järvenpäästä

Voit myös noutaa tilauksesi veloituksetta. Nouto Järvenpäästä arkisin kello 16-21 välillä. Ilmoitathan tulostasi tekstiviestitse, puhelimitse tai sähköpostitse etukäteen.

0€

Postitus 

Postitus pakettiautomaattiin tai postiin. Halutessasi jätä kassalla lisätietokenttään tieto mistä haluat pakettisi noutaa. Pienet lähetykset voidaan lähettää myös kirjeitse. Emme vastaa toimituksen aikana syntyneistä virheistä tai vioista, vaan niistä on aina reklamoitava suoraan kuljetusyhtiölle. Huomaathan, että  tilaus tulee olla maksettu, ennen kuin lähetämme tuotteet.

4,90€

Luovutamme tuotteet vain maksua vastaan. Tilauksesi jälkeen lähetämme sinulle tilausvahvistuksen, sekä kuitin jossa on maksutiedot tilisiirtoa tai MobilePay maksua varten. Halutessasi voit maksaa myös toimituksen/noudon yhteydessä käteisellä tai kortilla.

Huom! Saat kaksi sähköpostia; verkkokaupan lähettämän automaattisen tilausvahvistuksen, sekä erikseen maksutiedot osoitteesta info@jabella.fi. 

Toimitusaika on 2-10 arkipäivää. Teemme tilaukset varastoilta 1-2 kertaa viikossa (tarvittaessa useammin) ja toimitamme tuotteet asiakkaille saatuamme ne. Olemme aina toimituspäivänä yhteydessä asiakkaaseen ennen kotiinkuljetusta. Mikäli toimituspäivä ei sovi sinulle, voimme toimittaa tuotteet seuraavan viikon toimituksen yhteydessä tai sopia aikataulusta. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamasta viivästyksestä tai sen aiheuttamista haitoista. Emme vastaa postituksen aikana syntyneistä kuljetusvaurioista, vaan niistä tulee reklamoida suoraan Postille. Pidätämme oikeuden muutoksiin.