Kaksi kärpästä yhdellä iskulla – valokuvaus ja lyhytvideot tunnissa purkkiin!

10.05.2023

Kun yrityksellä on jatkuva tarve uusille tuotekuville mainontaa ja esimerkiksi verkkokauppaa varten, on säännöllinen kuvaus välttämätöntä. Videoiden yleistyessä valokuvilla on edelleen tärkeä rooli myös somemarkkinoinnissa, mutta yhdistämällä valokuvaukseen lyhytvideokuvaukset saat kaksi kärpästä yhdellä iskulla – laadukkaan kuvapankin ja valmiit lyhytvideot vaikkapa TikTokkiin. Jabellan kautta on mahdollista saada yhden tunnin aikana upeat valokuvat yrityksesi tuotteista tai vaikkapa toimitiloista ja työntekijöistä, sekä samalla myös useampi lyhytvideo somemainontaa varten. Valokuvaajana toimii lahjakas Pinja Tuominen. Valo- ja videokuvaus on mahdollista järjestää yrityksesi tiloissa, studiolla Helsingissä tai muussa sopivassa lokaatiossa.

Miksi yhdistää lyhytvideokuvaus ja valokuvaus?

Kun yritys tarvitsee materiaalia esimerkiksi TikTokkiin ja Instagramiin, saadaan valokuvauksen ja videokuvauksen yhdistämisellä aikaan yhtenäistä materiaalia, joka tukee brändin tunnistettavuudessa ja yhtenäistä linjaa. Kattava kuvapankki mahdollistaa somekuvien lisäksi laadukkaiden kuvien hyödyntämisen yrityksen verkkosivuilla, jolloin brändisi mukainen ilme säilyy somesta verkkosivuille tai verkkokauppaan asti. 

Lisäksi valokuvauksen ja lyhytvideokuvauksen yhdistäminen on tehokasta. Usein video- ja valokuvausympäristöjä joudutaan kuvausta varten hieman lavastamaan, joten on vain tehokasta hyödyntää sama asettelu useampaa käyttötarkoitusta varten! Mikäli kuvauksiin tarvitaan malleja, voidaan samaa mallia hyödyntää yhden tunnin aikana niin lyhytvideoiden tuottamiseen, kuin valokuviin, Säännöllisillä kuvauspäivillä myös varmistetaan sisällön ajantasaisuus – yritykseltä löytyy tarvittavaa materiaalia eri kampanjoihin, sekä kuvia ajantasaisesta valikoimasta.

Tilaa kuvapankki ja lyhytvideot yrityksellesi alk. 850,00 euroa (sis. 40 valokuvaa ja 3 lyhytvideota. Alv 0). Teemme kuvauksia pääasiassa Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla, mutta kysy rohkeasti tarjousta myös muualle Suomeen tai vaikkapa ulkomaille asti! 😊

Tutustu aiempiin töihimme:

Kuvat: Pinja's Photography. Valokuvauksen yhteydessä tuotimme myös TikTok-videoita, joihin voit tutustua täällä, täällä ja täällä!

Kuvat: Pinja's Photography. Valokuvauksen yhteydessä tuotimme myös TikTok-videoita, joihin voit tutustua täällä ja täällä

Kuvat: Pinja's Photography. Valokuvauksen yhteydessä tuotimme myös lyhytvideoita, jotka julkaistaan pian!