PALVELUT YRITYKSILLE

Tästä löydät esimerkkipaketteja hintoineen. Jokainen paketti räätälöidään kuitenkin yksilöllisesti tarpeet, tavoitteet ja resurssit huomioiden, joten kerro tilanteestasi, niin teen sinulle tarjouksen. Kaikkiin hintoihin lisätään arvonlisävero 24%. Paketit sisältävät yhden muokkauskierroksen yrittäjän kommenttien perusteella. Sopimuksen irtisanomisaika kuukausipaketeilla on kuluva kuukausi + 1kk. Halutessasi voit ostaa paketin ennaltasovituksi määräajaksi.

Instagram-tilin alkukartoitus ja kehityskohteiden tunnistaminen

Kartoitan Instagram-tilisi ja teen kirjallisen analyysin, sekä toimenpide-ehdotukset. Käymme myös yhdessä puhelimitse tai videoneuvottelussa läpi tilisi tilanteen, avaan sinulle tekemääni analyysia, sekä kehitysideoita ja neuvon sinut eteenpäin. Halutessasi voimme lisätä tähän koulutuksen esimerkiksi sisältömarkkinoinnista, Instagramin algoritmistä ja ominaisuuksista tai esimerkiksi Canvan käytöstä hintaan 35€/h.

60€

Sisällöntuotanto

Yksittäiset blogitekstit, verkkosivujen tekstit, tuotekuvaukset tai somesisällöt. Teen myös mainoskuvia Canvalla yrityksesi visuaalisen ilmeen mukaan. Suuremmat paketit tai jatkuvat sopimukset hinnoitellaan erikseen alk. 35€/h.

60€/h

Somepaketti, pikkumini

Sis. yksi julkaisu/viikko. Asiakkaan toimittama aihe, josta laaditaan lyhyt tekstisisältö sosiaaliseen mediaan. Asiakas valitsee itse kuvan.

alk. 80€/kk

Somepaketti, mini 

Sis. yksi julkaisu/viikko. Ideoin ja toteutan julkaisut kuvineen, teksteineen ja hashtageineen puolestasi ja toimitan ne sinulle sovitulla tavalla. Kuvissa hyödynnetään asiakkaan kuvapankkia tai toimittamia kuvia tai kuvapankkia.

alk. 150€/kk

Somepaketti, medium

Sis. kaksi julkaisua/viikko. Ideoin ja toteutan julkaisut hashtageineen puolestasi sovitulla tavalla. Toimitan julkaisut sinulle ja halutessasi ajastan ne puolestasi. Hintaan vaikuttaa halutut sisältötyypit (kuvat, video) ja se onko käytössä asiakkaan kuvapankki, yleinen kuvapankki vai tuotanko visuaaliset sisällöt itse.

alk. 250€/kk

Somepaketti, maxi

Sis. kaksi julkaisua/viikko + Tarinasuunnitelma TAI kolme julkaisua/viikko. Ideoin ja toteutan julkaisut hashtageineen puolestasi sovitulla tavalla. Toimitan julkaisut sinulle ja halutessasi ajastan ne puolestasi. Hintaan vaikuttaa halutut sisältötyypit (kuvat, video) ja se onko käytössä asiakkaan kuvapankki, yleinen kuvapankki vai tuotanko myös visuaaliset sisällöt itse.

alk. 350€/kk

Somekanavan ulkoistaminen

Sis. julkaisut, tarinat, näiden päivittämisen, sekä kommentteihin ja viesteihin reagoimisen. Hinta määräytyy julkaisumäärän mukaan. Alkaen hinta sis. yhden julkaisun/viikko.

alk. 500€/kk

PYYDÄ TARJOUS TAI JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ!

OTA YHTEYTTÄ:

Virve Riissanen 050 594 3094

info@jabella.fi