PALVELUT YRITYKSILLE

Kaipaako yrityksesi apukäsiä sosiaalisenmedian markkinointiin? Somemarkkinointi on nykypäivänä yhtä tärkeää, kuin verkkosivujen olemassaolo. Sosiaalinenmedia kuitenkin eroaa verkkosivuista siinä, että ainoastaan tilin olemassaolo ei riitä, vaan tuloksiin ja vaikuttavan brändin luomiseen vaaditaan aktiivisuutta ja pitkäjänteistä työtä. Sosiaalisen median ylläpidon tai sisällöntuotannon ulkoistaminen on ratkaisu yritykselle, joka haluaa itse keskittyä yrityksen ydintoimintaan, sekä saada uusia ideoita sisältöihin. Yrityksen ei tarvitse itse perehtyä alustan uusiin ominaisuuksiin ja trendeihin, kun yritykseltä löytyy näihin asioihin erikoistunut markkinointikumppani. Palvelen yritystäsi joustavasti, yrityksesi brändiä kunnioittaen. Jokainen palvelupaketti räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan tarpeet, tavoitteet ja resurssit huomioiden. Alta löydät muutamia esimerkkipaketteja, mutta lopullinen hinta määräytyy palvelun laajuuden mukaisesti. Ota yhteyttä ja kerro tilanteestasi, niin jutellaan lisää.

Personoidut julkaisuideat Instagramiin

Sisällöntuottaminen on helppoa, kun tiedät mistä teet sisältöä! Tämän ideapankin avulla saat 30 valmista julkaisuideaa yrityksesi sometileille. Tuote rakennetaan yksilöidysti jokaiselle asiakkaalle, jolloin se huomioi yrityksesi tuotteet, toimialan ja brändin huomattavasti persoonallisemmin kuin vastaavat yleispätevät ideapankit. Hinta sis. alv. Osta verkkokaupastamme!

70 €

Instagram-tilin analyysi

Kun yrityksen Instagram-tili ei tuota halutunlaista tulosta, on aika tehdä toimenpiteitä. Tämä analyysi kertoo sinulle tilisi vahvuudet ja kehityskohteet. Käyn tilisi läpi yksityiskohtaisesti ja teen sinulle työkirja -tyyppisen analyysin tilistä. Työkirjasta löydät myös toimenpide-ehdotukset, joiden avulla voit itsenäisesti kehittää tiliäsi. Lisäksi palvelu sisältää puhelinpalaverin, jossa käymme läpi havaintojani ja autan sinua eteenpäin. Halutessasi voimme lisätä tähän koulutuksen esimerkiksi sisältömarkkinoinnista, Instagramin ominaisuuksista tai esimerkiksi Canvan käytöstä hintaan 55€/h.

90€

Sisällöntuotanto

Toisinaan yrityksellä on tarve tietynlaiselle sisällölle nopealla aikataululla, mutta aikaa tai osaamista sisällöntuottamiseen ei välttämättä löydy. Yksittäiset  blogitekstit, verkkosivujen tekstit, tuotekuvaukset, mainoskuvat somepäivitykset, TikTok/Reels-videot ja muut kertaluonteiset työt laskutetaan tuntilaskutuksella. Suuremmat kokonaisuudet tai jatkuvat sopimukset hinnoitellaan erikseen.

60€/h

Somepaketti, mini 

Paketti sisältää yhden julkaisun viikossa yhteen kanavaan. Halutessasi julkaisu voidaan muotoilla myös muihin kanaviin sopivaksi. Minipaketti on toimiva silloin, kun yritys haluaa pitää sometilinsä aktiivisena kerran viikossa tai yhden valmiin julkaisun kerran viikossa tukemaan omia päivityksiä. Ideoin ja toteutan julkaisut kuvineen, teksteineen ja hashtageineen puolestasi ja toimitan ne sinulle sovitulla tavalla. Palvelua voidaan täydentää niin, että hoidan myös julkaisutyön ja ajastamisen puolestasi. Hintaan vaikuttaa kuvien tyyppi. Onko yrityksellä valmiiksi kuvat vai tuotanko myös kuvasisällön. 

alk. 150€/kk

Somepaketti, medium

Mediumpaketti sisältää kaksi julkaisua viikossa valmiiksi ajastettuna Instagramiin ja Facebookkiin. Mediumpaketilla on mahdollista saavuttaa jo hieman suurempaa näkyvyyttä ja kasvua tileille ja pakettia voidaan täydentää myös Instagram Tarinoilla. Halutessasi sisällöt voidaan muotoilla myös muihin kanaviin, kuten LinkedIniin sopiviksi. Paketti sisältää tuloksista raportoinnin kerran kuukaudessa. Hintaan vaikuttaa kuvien tyyppi. Onko yrityksellä valmiiksi kuvat vai tuotanko myös kuvasisällön.

alk. 300€/kk

Somepaketti, maxi

Maxi paketti on tarkoitettu suurempaa kasvua hakeville yrityksille, jotka haluavat olla aktiivisia sosiaalisessa mediassa viikoittain. Paketti sisältää 3 julkaisua viikossa ajastettuna Facebookkiin ja Instagramiin. Halutessasi sisällöt voidaan muotoilla myös muihin kanaviin sopiviksi. Lisäksi yritys saa kuukausittain sisältösuunnitelman, jota he voivat itsenäisesti toteuttaa Tarinoissa. Pakettia voidaan täydentää Tarinoilla, Reels-videoilla ja vuorovaikuttamisella yleisön kanssa. Julkaisuja on myös mahdollista vaihtaa lyhytvideoiksi. Paketti sisältää tuloksista raportoinnin kerran kuukaudessa.

alk.400€/kk

Somekanavan ulkoistaminen

Kun haluat ulkoistaa sometilin tai kaikki kanavat kokonaan, toimin yrityksesi asiakaspalvelijana sosiaalisessa mediassa ja vastaan kaikesta sisällöntuotannosta parhaaksi katsomallani tavalla sovittujen raamien puitteissa. Alkaen hinta sisältää yhden julkaisun viikossa, sekä vuorovaikuttamista yrityksen kohderyhmän kanssa sosiaalisessa mediassa. Vastaan yritykselle saapuviin viesteihin arkipäivisin klo 8-18 välillä ja viikonloppuisin kootusti kerran päivässä. Paketti sisältää tuloksista raportoinnin kerran kuukaudessa.

alk. 500€/kk

Tutustu myös digituotteisiimme verkkokaupassamme!

PYYDÄ TARJOUS TAI JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ!

OTA YHTEYTTÄ:

Virve Riissanen 050 594 3094

info@jabella.fi