PALVELUT YRITYKSILLE

Kaipaako yrityksesi apukäsiä somemarkkinointiin? Markkinointi sosiaalisessa mediassa on nykypäivänä yhtä tärkeää kuin verkkosivujen olemassaolo. Sosiaalinen media kuitenkin eroaa verkkosivuista siinä, että ainoastaan tilin olemassaolo ei riitä, vaan tuloksiin ja vaikuttavan brändin luomiseen vaaditaan aktiivisuutta ja pitkäjänteistä työtä. Somen ylläpidon tai sisällöntuotannon ulkoistaminen on ratkaisu yritykselle, joka haluaa itse keskittyä yrityksen ydintoimintaan, sekä saada uusia ideoita sisältöihin. Ulkoistamalla somen saat tuoreita ideoita ja laadukasta sisältöä yrityksesi somekanaviin. Yrityksen ei tarvitse itse perehtyä alustojen uusiin ominaisuuksiin ja trendeihin, kun yritykseltä löytyy näihin asioihin erikoistunut markkinointikumppani.

Jabella palvelee yritystäsi joustavasti, yrityksesi brändiäsi kunnioittaen. Jokainen palvelupaketti räätälöidään yksilöllisesti tarpeet, tavoitteet ja resurssit huomioiden. Alta löydät muutamia esimerkkipaketteja ja tietoa somen ulkoistamisen hinnoittelusta, mutta lopullinen hinta määräytyy palvelun laajuuden ja sovittujen yksityiskohtien mukaisesti. Ota yhteyttä ja kerro tilanteestasi, niin jutellaan lisää! 

Sosiaalisen median ulkoistaminen

Somepaketti, mini

- Aloituspalaveri ja strategian luonti.

- 4 julkaisua/kk ajastettuna Instagramiin & Facebookkiin.

- Julkaisuiden nostaminen Instagram Tarinoihin.

- Raportti tuloksista 3kk:n välein.

- Minipaketti on toimiva silloin, kun yritys haluaa pitää sometilinsä aktiivisena kerran viikossa tai yhden valmiin julkaisun viikoittain tukemaan ja täydentämään yrityksen omaa sisällöntuotantoa. 

alk. 360€/kk

Somepaketti, medium

- Aloituspalaveri ja strategian luonti.

- 8 julkaisua/kk ajastettuna Instagramiin & Facebookkiin.

- Julkaisuiden nostaminen Instagram Tarinoihin.

- Tulosten analysointi kuukausittain.

- Raportti tuloksista 3kk:n välein.

- Mediumpaketilla on mahdollista saavuttaa suurempaa näkyvyyttä ja kasvua tileille. Pakettia voidaan räätälöidä ja täydentää yrityksen tarpeiden mukaan esimerkiksi Reels-videoilla.

alk. 600€/kk

Somepaketti, maxi

- Aloituspalaveri ja strategian luonti. 

- 12 julkaisua/kk Instagramiin & Facebookkiin.

- 3 Reels -videota/kk

- Vuorovaikuttaminen julkaistessa.

- Julkaisuiden nostaminen Instagram Tarinoihin.

- Tulosten analysointi kuukausittain.

- Raportti tuloksista 2kk:n välein.

- Maxi paketti on tarkoitettu suurta kasvua hakeville yrityksille, jotka haluavat olla aktiivisia sosiaalisessa mediassa viikoittain. Paketti sisältää sisällöntuotannon ja julkaisun lisäksi yleisön ja kohderyhmän kanssa vuorovaikuttamista, joka on tärkeä ja olennainen osa onnistunutta orgaanista markkinointia.

alk. 1400€/kk

Koko somekanavan ulkoistaminen +200,00 euroa (sisältää yhteisömanageroinnin; viesteihin reagoimisen arkisin, asiakkaiden Tarinoiden jakamisen yrityksen omiin kanaviin, sekä kommentteihin vastaamisen ja niiden jättämisen). Esimerkkipakettien hinnat ovat suuntaa antavia. Lopullinen hinta määräytyy yrityksen tarpeiden, tavoitteiden ja sovittujen yksityiskohtien mukaisesti ja kaikkia paketteja voidaan yhdistellä keskenään. Paketteja on myös mahdollista täydentää Tarinoilla tai Reels -videoilla. Lopulliseen hintaan vaikuttaa myös kuvien tyyppi; onko yrityksellä valmiina oma kuvapankki vai tuotanko myös kuvitukset itse. Kauttani on mahdollista tilata brändikuvaus ja tuottaa kuvapankki somea varten. Sopimukset ovat pääasiassa määräaikaisia ensimmäiset kolme kuukautta, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana. Halutessasi voit kuitenkin pyytää tarjousta myös määräajaksi, esimerkiksi lomien tai suurempien kampanjoiden ajalle!

Muut palvelut

Personoidut julkaisuideat Instagramiin

Sisällöntuottaminen on helppoa, kun tiedät mistä teet sisältöä! Tämän ideapankin avulla saat 30 valmista julkaisuideaa yrityksesi sometileille. Tuote rakennetaan yksilöidysti jokaiselle asiakkaalle, jolloin se huomioi yrityksesi tuotteet, toimialan ja brändin huomattavasti persoonallisemmin kuin vastaavat yleispätevät ideapankit.

65€ + alv

Instagram-tilin analyysi

Kun yrityksen Instagram-tili ei tuota halutunlaista tulosta, on aika tehdä toimenpiteitä. Palvelu sisältää yhden etäpalaverin, jossa pureudumme tilisi haasteisiin ja valmennan sinua jatkoa varten. Saat palaverin jälkeen sinulle luodun työkirjan, johon olen kerännyt yksityiskohtaisesti tilisi vahvuudet ja kehityskohteet. Työkirjasta löydät myös toimenpide-ehdotukset vinkkeineen, jotta voit viedä yrityksesi Instagram-tiliä kohti tavoitteitasi. 

140€ + alv

Sisällöntuotanto

Toisinaan yrityksellä on tarve tietynlaiselle somesisällölle nopealla aikataululla, mutta aikaa tai osaamista sisällöntuottamiseen ei välttämättä löydy. Yksittäiset  blogitekstit, verkkosivujen tekstit, tuotekuvaukset, mainoskuvat, somepäivitykset, TikTok- tai Reels-videot ja muut kertaluonteiset työt laskutetaan tuntilaskutuksella. Ennen työn aloitusta annan sinulle arvion työajasta. Suuremmat kokonaisuudet tai jatkuvat sopimukset hinnoitellaan erikseen.

65€/h + alv

Lyhytvideot Instagram Reelsiin tai TikTokkiin

Löytyykö yrityksesi jo TikTokista, mutta sinulla ei ole aikaa tuottaa sinne videosisältöä? Tai haluaisitko kokeilla uutta Reels -ominaisuutta Instagramissa, mutta oma osaaminen ei riitä lyhytvideoiden kuvaamiseen ja editointiin? Tilaa valmiit videot yrityksellesi minulta. Tuotan videot toiveidesi mukaan tai ideoin ne itse viimeisimpiä trendejä vastaaviksi. Tuotan videoita kolmen videon paketeissa. Kerro toiveistasi ja teen sinulle tarjouksen.

alk. 290€ /

3 videota

Somettaja ja valokuvaaja tapahtumiin

Järjestääkö yrityksesi tapahtuman kuten messut, festivaalit tai henkilöstögaalan, josta haluaisit julkaista livesisältöä reaaliajassa yrityksesi somekanaviin? Jabella auttaa yrityksiä tuottamaan sisältöä suoraan tapahtumien keskeltä ja ikuistamaan tapahtumasi. Autamme esimerkiksi yritystäsi postaamaan Instagram Tarinoita tapahtuman ajan, sekä jakamaan myös vieraiden sisältöä tileillesi. Voimme myös ylläpitää esimerkiksi tapahtuman Facebook-sivuja tapahtuman ajan. Valokuvaaja huolehtii siitä, että saat tapahtumasta laadukkaita valokuvia esimerkiksi tulevien tapahtumien markkinointiin. Paras kokonaisuus saadaan aikaan sillä, että otat meidät mukaan jo tapahtuman ennakkomarkkinointiin! Luodaan yhdessä yrityksellesi tunnistettava ja ikimuistoinen tapahtuma. Lue lisää tapahtumamarkkinoinnista täältä!

Pyydä tarjous

Koulutukset yrityksille

Hoitaako yrityksesi somemarkkinoinnin ja sisällöntuotannon itse, mutta haluaisitte saada ulkopuolista näkemystä ja tuoreinta tietoa somen trendeistä tukemaan omaa osaamistanne? Jabella tulee mielellään kouluttamaan yrityksenne henkilökuntaa sosiaalisen median saloihin! Koulutuksia voidaan järjestää mm. seuraavista aiheista: sisällöntuotanto ja työkalut, videoiden kuvaaminen ja editointi, Instagram-tilin ylläpito ja optimointi, TikTokin perusteet... Koulutus suunnitellaan ja räätälöidään yrityksesi tarpeisiin sopivaksi!

Pyydä tarjous

PYYDÄ TARJOUS TAI JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ!

OTA YHTEYTTÄ:

Virve Riissanen 050 594 3094

info@jabella.fi