REFERENSSIT

AQVA Finland

03/2024 >

AQVA Finland on kotimainen veden puhdistukseen erikoistunut yritys. Yhteistyömme käynnistyi TikTok-markkinoinnin aloittamisella ja tätä nykyä tuotamme yrityksen brändin mukaista sisältöä myös yrityksen muihin somekanaviin.

Sebwil.fi

12/2023-05/2024

Sebwil on sipoolainen pieni perheyritys, jonka valikoimista löytyy vastuullisesti tuotettuja lasten vaatteita ja leluja. Jabella vastasi yrityksen Instagram-tilille julkaistavista postauksista ja Reels-videoista, sekä maksetusta Facebook-mainonnasta ajalla 12/2023-05/2024. Yhteistyön alkaessa tuotimme yritykselle kattavan kuvapankin, johon kuvasimme fiiliskuvia tuotteista. Hankimme kuvauksiin myös mallit asiakkaan puolesta.

HLB Tietotili

02/2022 > 

HLB Tietotili on osa kansainvälistä tilitoimistoketjua ja olemme tuottaneet yritykselle brändiohjeistuksen mukaista sisältömarkkinointia Instagramiin, Facebookkiin ja LinkedIniin keväästä 2022 lähtien. Yhteistyö käynnistyi Instagram-tilin perustamisella, jonka jälkeen olemme vastanneet HLB Tietotilin sometilien hallinnoinnista. Lisäksi olimme HLB Tietotilin tukena uuden rekrytointisivuston tekstituotannossa ja brändiohjeistuksen mukaisen ilmeen luomisessa.

Butik Willa M/Agentur Willa M

03/2023 >

Butik Willa M on skandinaaviseen willaestetiikkaan keskittynyt verkkokauppa, jonka TikTok-tiliä olemme ylläpitäneet keväästä 2023 lähtien. Vastaamme yrityksen TikTok-markkinoinnista ja tuotamme videosisältöä yrityksen eri tarpeisiin kuukausittain. 

Hamrén Cosmetics

06/2023-11/2023

Hamrén Cosmetics on pieni kotimainen verkkokauppa, joka toimii ranskalaisen kosmetiikan maahantuojana. Instagram-tilin sisällöntuotanto oli Jabellan vastuulla kesäkuusta 2023 alkaen. Yhteistyö käynnistyi brändikuvauksilla, joissa kuvasimme yritykselle kattavan kuvapankin somea, verkkosivuja, uutiskirjeitä ja esitteitä varten. Yritykselle on tuotettu orgaanisen sisällön lisäksi maksettua Facebook-mainontaa, sekä vaikuttajamarkkinointia.

LovePaws®

12/2020-10/2021

LovePaws jakaa #rakkauttatassuille koirien luomutassuvahan muodossa. Toimimme yrittäjän apuna somesisällöntuotannossa pitkään ja autoimme yrittäjää myös erilaisissa tapahtumissa kuten lemmikkieläinmessuilla. Yhteistyö käynnistyi sisältöstrategian luomisella, jonka jälkeen aloitimme aktiviisen sisällöntuotannon yrityksen Instagram-tilille. Instagram-tilin kehittäminen toi tilille runsaasti näkyvyyttä ja tilin sitoutumisaste saatiin kasvuun.

Arbnora Aesthetic Clinic

10/2022-12/2022

Arbnora Aesthetic Clinic on esteettisiin kauneushoitoihin erikoistunut hoitola Helsingissä. Yhteistyömme aikana vastasimme yrityksen yhteisömanageroinnista ja tuotimme runsaasti sisältöä yrityksen Instagram-, Facebook- ja TikTok-tileille. Yhteistyö käynnistyi brändikuvauksilla, joissa kuvasimme tunnin aikana lähes 100 valokuvaa yrityksen eri tarpeisiin. 

Keiden muiden kanssa teemme tai olemme tehneet yhteistyötä?

AraShoes Finland

AuroraHut Kuopio

Bisse.fi

BBI Group Oy

Fashion Center Finland

Future Carwash Service

Jamkids Musiikkikoulu

Lasten terapiakeskus Activus

Luxini Crystals

Musiikkikoulu Demo

Nensa.fi

Nina Nordlund

Ninja.fi

Taximo Oy

Tellu Uotila

Vuokratyö Onneli

Virve on hienosti löytänyt kehityskohteet ja laatinut sisältösuunnitelman, joka sekä huomioi että sitouttaa erinomaisesti eri vaiheissa olevia asiakkaita. Monipuolinen sisältö, sekä tiettyjen aiheiden sopiva toisto tuo selkeyttä ja vahvistaa brändiä. Näitä asioita juuri haettiin.

Anniina Kopperoinen

yrittäjä, LovePaws® 

Siis tää on ihan käsittämätöntä, eilisen instapostauksen jälkeen on tullut 7 ajanvarausta, jotka kertoivat nähneensä somessa! Ja siihen postaukseen tuli facessa ekaa kertaa ikinä oikein keskustelua!! Loistavaa, nyt tajuan kunnolla, että somea voi tehdä monella tavalla. Sun tapa selkeesti toimii. Kiitos! 

Sanna Laakkonen

yrittäjä, Activus Oy

Yhteistyö on sujunut vaivattomasti ja olemme olleet tyytyväisiä Jabellan brändiohjeidemme mukaisesti ja ajankohtaiset asiat huomioiden tuottamaan sosiaalisen median sisältöön!

Tommi Virkki

myyntipäällikkö, HLB Tietotili

ALOITETAANKO YHTEISTYÖ JA LAITETAAN SINUNKIN YRITYKSEN SOMEKANAVAT AKTIIVISIKSI?

OTA YHTEYTTÄ:

Virve Riissanen 050 594 3094

info@jabella.fi