Yrittäjä - hanki lomittaja somekanavillesi!

28.05.2021

Minulta on joskus kysytty, kärsiikö Instagramin näkyvyys yrittäjän lomaillessa ja pitäessä taukoa sosiaalisesta mediasta? Totta kai kärsii, mikäli se tarkoittaa myös hiljaisuutta somessa. Tärkeämpi kysymys onkin, onko parin viikon hiljaisuudella todellisuudessa mitään merkitystä?

Hetkellisesti kyllä, isossa mittakaavassa ei. Jos jatkat lomasi jälkeen taas aktiivisesti tilisi päivittämistä,  tilisi luvut palaavat pian ennalleen. On tärkeä muistaa, että ilman lomaa ja jaksamista, ei sisältöjä synny loputtomiin, vaan lomailemalla kasvatat myös omaa luovuuttasi ja jaksamistasi! Se on tärkeä voimavara, josta kannattaa huolehtia. Jos kuitenkin haluat pitää somekanavasi elossa myös kesälomasi ajan, valmistaudu siihen jo nyt tekemällä näin:

✅ Suunnittele, toteuta & ajasta julkaisut valmiiksi koko lomasi ajalle. Näin sinun ei tarvitse lomalta käsin kuin vastata mahdollisiin kommentteihin ja viesteihin. Voit myös hyödyntää automaattivastauksia.
TAI, jos sinulla on muutenkin kädet täynnä hommia ennen kun lähdet lomille, etkä halua edes vilkaista yrityksesi somea lomalla, ota yhteyttä muhun! Miltä kuulostaisi kesä ilman sosiaalisen median päivitysten kirjoittamista? Tai koko kesä ilman somea - näkyvyys säilyttäen? Sovitaan miten homma hoidetaan ja teen sinulle julkaisut valmiiksi, sekä hoidan halutessasi lomasi ajan tiliesi ylläpidon kokonaan. Ja mitäkö maksaa? Tutustu hintaesimerkkeihin täältä

Kesä on siitä otollista aikaa somemarkkinoinnille, että ihmiset ovat lomalla ja heillä on normaalia enemmän aikaa sisältöjen kuluttamiselle. Samaan aikaan monet yritykset lomailevat, jolloin kilpailu yleisön huomiosta on pienempää. Pieni breikki somesta ei kaada tilejäsi, mutta ulkoistamalla somen voit ottaa koko kesän hieman iisimmin. Jos haluat lukea lisää, siitä, miten somen ulkoistaminen toimii, klikkaa itsesi tähän postaukseen tai ota yhtettä niin kerron.

xoxo: Virve