Yrittäjä - hanki lomittaja somekanavillesi!

28.05.2021

Minulta on joskus kysytty, kärsiikö Instagramin näkyvyys yrittäjän lomaillessa? Totta kai kärsii, mikäli se tarkoittaa myös hiljaisuutta somessa. Onko parin viikon hiljaisuudella sitten todellisuudessa mitään merkitystä?

Hetkellisesti kyllä, isossa mittakaavassa ei. Jos jatkat lomasi jälkeen taas aktiivisesti tilisi päivittämistä, luvut palaavat pian ennalleen. On tärkeä muistaa, että ilman lomaa ja jaksamista, ei sisältöjä kuitenkaan synny loputtomiin, vaan lomailemalla kasvatat myös luovuuttasi ja jaksamistasi! Se on tärkeä voimavara, josta kannattaa huolehtia. Jos kuitenkin haluat pitää somekanavasi elossa myös kesälomasi ajan, valmistaudu siihen jo nyt tekemällä näin:


✅ Suunnittele, toteuta & ajasta julkaisut valmiiksi koko lomasi ajalle. Näin sinun ei tarvitse lomalta käsin kuin vastata mahdollisiin kommentteihin ja viesteihin. Voit myös hyödyntää automaattivastauksia.
✅ TAI, jos sinulla on muutenkin kädet täynnä hommia ennen kun lähdet lomille, etkä halua edes vilkaista yrityksesi somea lomalla, ota yhteyttä muhun! Sovitaan miten homma hoidetaan, teen sulle julkasut valmiiksi ja hoidan halutessasi lomasi ajan tiliesi ylläpidon kokonaan. Toimi nopeasti niin ehditään tehdä suunnitelmat tarvittaessa jo juhannuksen jälkeisestä viikosta eteenpäin. 😍
Ja mitäkö maksaa? Tutustu hintaesimerkkeihin täältä!

xoxo: Virve